Навчаємо інвестиційному менеджменту іноземців!

15 September 2021, 10:00

Навчальний семестр розпочався й для іноземних студентів з КНР, які обрали нашу спеціальність «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» для навчання на освітньому рівні «Магістр».

 

Пройшли перші пари з дисципліни «Інвестиційний менеджмент», де доктор економічних наук, доцент Дєліні М.М. познайомилась із студентами, представила план роботи та обговорили основні організаційні моменти, які можуть виникнути під час навчання.

Викладач навела основні категорії з дисципліни, зазначила типи інвестицій, їхню класифікацію, пояснила різницю між реальними та фінансовими інвестиціями, визначила основні мотиви для здійснення інвестицій тощо.

  

Студенти-іноземці активно брали участь в обговоренні, виявили зацікавленість даним курсом та намагались привести приклади розвитку інвестицій в Китаї.

Тож, ми бачимо, що магістерська освітня програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» викликає жвавий інтерес серед сучасних студентів з різних куточків світу. Тому гостинно запрошуємо вас до нас!

Марина Дєліні,
професор кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook