Практичні заняття студентів-деревообробників з проектування меблів

September 15, 2021
м. Київ

Невід’ємною складовою навчального процесу на кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини є проведення практичних занять безпосередньо на підприємтвах та їх шоу-румах.

 

15 вересня практичні заняття з предмету «Проектування та дизайн виробів з деревини» для студентів магістратури 1 року навчання були проведені у виставковому залі австрійського виробника фурнітури Blum.

 Julius Blum GmbH – провідний виробник фурнітури для меблів. Blum повністю сімейне підприємство, засноване в 1952 році ковалем Юліусом Блюмом. Його першим виробом були спеціальні шипи для підков, які запобігали ковзанню коня. Перша фурнітура для меблів – петля ANUBA, була вже створена в 1958 році. А в 1964 було запущено виробництво перших прихованих петель. Зараз компанія налічує більш ніж 7000 робітників та вісім заводів території Австрії, по одному в США та Бразилії, і логістичний центр у Польщі.

 Лектором виступив менеджер з питань регіонального розвитку компанії Сергій Овдієнко, який ознайомив студентів з основним асортиментом компанії: завіси, системи висування та піднімальні механізми. Студенти мали змогу власноруч ознайомитися з усіма представленими експонатами та отримали детальні відповіді щодо особливостей монтажу фурнітури. Також була показані електронні сервіси компанії Blum для полегшення процесу конструювання меблевих виробів

Щиро дякуємо компанії «Блюм Україна» за виділений на нас час та можливість проведення практичних занять!

 

О. Баранова
ст. викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
Ю. Лакида
доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook