Студент-еколог Ілля Фурса виборов 2 срібні нагороди у змаганнях із гирьового спорту!

September 7, 2021

     З 2 по 5 вересня 2021 року в Києві у Палаці спорту відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих, молоді та ветеранів. У змаганнях взяли участь понад 300 спортсменів із 23 областей України, серед яких взяли участь найкращі спортсмени студентської збірної команди НУБіП України з гирьового спорту – Роман Марченко (ННІ ЕАЕ) та Ілля Фурса (Факультет захисту рослин біотехнологій та екології).

 

   Наш студент-еколог, який навчається на 3-му курсі кафедри екології агросфери та екологічного контролю, Ілля Фурса виборов 2 срібні нагороди серед юніорів і серед дорослих. У змаганнях серед дорослих Ілля поступився лише найдосвідченішому спортсмену майстру спорту України міжнародного класу Миколі Ткаченко.

     Головним суддею серед дорослих і учасником серед ветеранів був викладач кафедри фізичного виховання Віталій Андріяш, власним прикладом надихаючи молодих спортсменів.

     Хлопці брали участь у змаганнях як серед юніорів, так і серед дорослих. Роман Марченко змагався у вправі R-12, а Ілля Фурса у найважчий вправі гирьового спорту – поштовх довгим циклом. Обидва спортсмени займаються цим видом спорту менше 2-х років та досягли значного успіху, адже не пропускають тренувань і виконують усі настанови тренера. Роман Марченко посів 4-те місце у своїй вправі серед юніорів і 8-ме серед дорослих. Тренер хлопців Віталій Андріяш став найкращим серед ветеранів у вправі поштовх довгим циклом і виборов золоту медаль.

     Усі без винятку гирьовики продемонстрували неабияку міць та витривалість, силу духу та жагу до перемоги. Атмосфера змагань була неперевершеною, боротьба на помостах точилася до останніх секунд. Спортсмени протягом відведеного часу на виступ йшли майже з рівним результатом і лише на останній хвилині вирішувалася доля перемоги. Тільки велика сила волі та підтримка тренера, команди допомагала спортсменам вистояти зробивши переможний поштовх і ривок.

Щиро вітаємо Іллю, Романа та тренера Віталія Андріяша!

Пишаємося цілеспрямованістю, бажаємо подальших успіхів, реалізації ідей і задуманих планів, незабутніх вражень та яскравих перемог!

Батрак Наталія

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook