Триває прийом заявок для участі у конкурсі на здобуття стипендій імені Фулбрайта для аспірантів, молодих викладачів та дослідників

August 26, 2021

До 1 листопада 2021 триває прийом заявок для участі у конкурсі на здобуття стипендій імені Фулбрайта для аспірантів, молодих викладачів та дослідників (віком до 40 років) на 2022-2023 академічний рік.

The Fulbright Foreign Student Program – це загальна назва програми, яка включає дві категорії грантів: 1) Fulbright Graduate Student Program (master’s/degree students) – стипендії для студентів та випускників ЗВО та 2) Fulbright Research and Development Program (FRDP) (non-degree/visiting student researchers) – для молодих дослідників і викладачів.

Fulbright Ukraine         Програма iменi Фулбрайта в Українi   

Fulbright Research and Development Program

 

Тривалість гранту – 6-9 місяців. Упродовж академічного року учасники Програми проводять індивідуальні дослідження; знайомляться з актуальними надбаннями американських університетів у плануванні навчальних програм, розробці учбових курсів та їх викладанні; беруть участь у наукових конференціях та семінарах. Програма не передбачає здобуття наукового ступеня, але надає можливість стипендіатам відвідувати семінари та лекції в якості вільних слухачів.

У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій.

https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/ 

 

Вороненко І.В., доцент кафедри інформаційних систем і технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook