Студенти агробіологічного факультету проходять агрохімічну практику в демонстраційному колекційному полі сільськогосподарських культур

July 21, 2021

З 12 по 16 липня була проведена навчальна практика зі студентами 3-ої групи 1 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Агрономія» на демонстраційному колекційному полі сільськогосподарських культур НУБіП України.

    За п’ять днів практики студенти ознайомились з історією створення та чергуванням культур на демонстраційному колекційному полі. Спочатку кожним із студентів було обране господарство, для якого проведено аналіз матеріально-технічної бази, системи добрив відповідно до технологічних карт. Студенти провели аналіз їх впливу на продуктивність сільськогосподарських культур, строків внесення тощо.

     Також закріпили вміння проведення ґрунтової діагностики, освоїли розподіл поля на елементарні ділянки з подальшим моделюванням маршруту відбору зразків для аналізу. На заключний день практики студенти захищали звіти. Підсумовуючи результати проведеної практики можна сказати, що були виконані всі поставлені завдання згідно програми.

 


Лариса Семенко,

доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook