Олена Алексеєнко мріє отримати диплом магістра НУБіП України за спеціальністю «Деревообробні та меблеві технології»

July 15, 2021

– Доброго дня, Олено! Розкажіть коротко про себе.

– Цьогоріч я успішно завершила навчання в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України за спеціальністю «Деревообробні та меблеві технології» і отримала диплом бакалавра.
– Чому ви вирішили продовжити навчання в магістратурі?
– Хочу здобути повну вищу освіту, щоб мати можливість кар’єрного зростання на виробництві.
– Який бал з англійської мови ви отримали на ЄВІ?
– Лише 100 балів. Розумію, що знання англійської мови у мене ще недостатні, тому планую продовжити вивчати її. Знаю, що у навчальному плані підготовки магістрів є фахова дисципліна, яка буде викладатися англійською мовою. Впевнена, що зможу добре опанувати фахову термінологію і це допоможе мені у подальшому працевлаштуванні.
– Де Ви плануєте працювати після закінчення навчання в магістратурі?
– Хочу займатися проектуванням меблевих виробів із новітніх матеріалів на основі деревини, адже на сьогодні це дуже перспективний напрям. Не виключено, що продовжу навчання в аспірантурі, оскільки маю бажання займатися і науковою роботою. На сьогодні вже маю навіть три публікації – тези доповідей та виступи на конференціях.
– Олено, чому Ви обрали саме деревообробні та меблеві технології?
– Після закінчення школи я навчалася у Житомирському технологічному коледжі, який, відверто кажучи, я обрала випадково і вступила на спеціальність «Лісове господарство» з ухилом на вивчення технологій оброблення деревини. Потім вступила в НУБіП України і продовжила навчання вже за спеціальністю «Деревообробні та меблеві технології». Протягом навчання в університеті я набула нові знання із сучасних технологій оброблення деревини. Величезна вдячність кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини за можливість набути нові навички і розуміння технологічних процесів деревообробки та меблевого виробництва, за висвітлення своїх думок та ознайомлення протягом багаточисельних екскурсій на підприємства та виставки з новими конструкціями обладнання і виробів. Я повністю задоволена обраною спеціальністю, тому й планую пов’язати з нею своє професійне життя.
– Олено, бажаю успішного складання фахового вступного випробування і з 1 вересня чекаємо на Вас в магістратурі НУБіП України!

Розмову вела Олена Пінчевська,
завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook