Низький старт до фінішу!

27 November 2020, 17:09
Київ

 Для студентів 4 курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» дистанційне навчання проходить не вперше. Тому осінній семестр , а саме 7-му сесію, проводять в гарному настрої та на позитиві.

Бесіда, в онлайн режимі, розпочалася з приємних моментів, адже атестацію з усіх предметів отримали 95% студентів.
На організаційній годині обговорили питання, які стосуються відвідування та здачі загальноуніверситетських вибіркових дисциплін, підготовки до екзаменаційної сесії та формування студентського рейтингу.

Також проведено опитування щодо вступу на ОС «Магістр» та роз’яснення основних моментів по здачі ЄВІ та наповненості навчального плану. Студенти активно приймали участь у дискусії з приводу дисциплін, які б хотіли вивчати на рівні магістратури та виявили бажання отримати знання з дисциплін проектувального характеру, аранжувального блоку та дендрологічного спрямування.

Студентам групи оголошено умови конкурсу на популяризацію спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». Роботи, у вигляді коротких презентацій, відео, колажів, віршованих рядків та прози, приймаються до 10.12.2020 р. на електронну адресу [email protected]

Бажаємо творчих успіхів та нових здобутків!


Олеся Піхало,

доцент кафедри ЛА та ФД
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook