Економічний факультет гостинно відкрив двері для школярів м. Києва і Київської області

November 18, 2020

 

        18 листопада 2020 року економічний факультет віртуально приймав майбутніх вступників, випускників шкіл м. Києва та Київської області. До даного заходу долучилося близько 130 учасників. Зокрема були учні шкіл м. Києва: гімназії № 179, школи І-ІІІ ступенів №186, ліцею № 227, спеціалізованої школи №193, школи І-ІІІ ступенів №108, гімназії №315, а також учні навчальних закладів Київської області та інших регіонів: НВК «Гімназія-загальноосвітня школа I-III ступенів № 8» Васильківської міської ради, Миронівського академічного ліцею ім. Т.Г. Шевченка, Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів, Лазірківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені В.О.Підпалого Оржицької районної ради Полтавської області, НВК «Синяківський хіміко- ехнологічний ліцей» ЗЗСО І-ІІІ ступеня, Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Переяслав-Хмельницького району Київської області та інші.

Презентував факультет декан Анатолій Діброва, який коротко розповів про історію та структуру факультету, можливості навчання, зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.

 

Декан зупинився на особливостях формування навчальних планів, спеціальностях і спеціалізаціях, які відповідають сучасним реаліям ринку праці, наявності додаткових курсів та гуртків, виїзних практичних заняттях, що забезпечують формування майбутнього спеціаліста.

Cеред основних переваг навчання на факультеті є те, що навчальні плани і програми підготовки адаптовано до вимог провідних університетів США та ЄС, значна частина викладачів пройшла стажування в закордонних університетах, викладання навчальних дисциплін може проводитись англійською мовою, здійснюється практична підготовка студентів на базі передових вітчизняних та зарубіжних підприємств в країнах ЄС, на факультеті створено потужну матеріально-технічну базу, є можливість отримати подвійний диплом за програмою підготовки магістрів в НУБіП України та одному з провідних університетів ЄС.

Завідувачі кафедр економічного факультету привітали майбутніх абітурієнтів та розповіли про переваги навчання на різних спеціальностях, організацію навчальної та наукової  діяльності, проходження виробничих практик та можливості подальшого працевлаштування.

 Від студентської організації факультету, відеоролик презентував студент економічного факультету 4 курсу 3 групи, Юрій Папян. У своїй доповіді він розповів про напрями роботи студентської організації та організацію дозвілля студентів факультету та університету.

В заключному слові декан Анатолій Дмитрович подякував гостям за візит, побажав міцного здоров’я, успіхів при здачі ЗНО та ще раз запросив до навчання на економічному факультеті НУБіП України. 

 

Віталій Нагорний, Леся Воляк,
заступники декана економічного факультету  

 

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook