Кафедра теорії та історії держави і права успішно завершила навчальний процес весняного семестру

June 22, 2020

 

Весняний семестр 2019-2020 навчального року у зв’язку із запровадженням карантинних заходів став семестром-випробуванням і засвідчив, що будь-які глобалізаційні виклики кафедра теорії та історії держави і права спроможна ефективно долати.

Підходить до завершення червень 2020 року і кафедра традиційно підбиває підсумки у формі звітів і завчасно готується до нового навчального року. Минулий тиждень став завершальним у частині навчальної роботи. Науково-педагогічні працівники завершили заліково-екзаменаційну сесію для студентів заочної форми навчання ОС «Бакалавр», що навчаються у відокремлених структурних підрозділах НУБіП України «Рівненський коледж НУБіП України» та «Мукачівський аграрний коледж» (спеціальність «Право»).

 

17-19 червня 2020 р. завідувачка кафедри Віра Качур взяла участь в роботі екзаменаційної комісії з прийому комплексного державного іспиту у студентів юридичного факультету денної форми навчання ОС «Бакалавр».

 

Результати роботи відображені у звітах науково-педагогічних працівників та кафедри.

 

Незважаючи на незвичний формат навчання, кафедра теорії та історії держави і права протягом семестру продовжувала надавати якісні освітні послуги, дбала про розвиток soft skills студентів та усілякими засобами забезпечувала постійну взаємодію із ними незалежно від того, на якому факультеті чи в якому навчально-науковому інституті вони навчаються. Тому весняний семестр пройшов під гаслом «студентоцентризму», опанування дистанційних навчальних платформ, взаємної підтримки і взаємодопомоги!

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії

та історії держави і права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook