Для розгляду найважливіших питань життєдіяльності юридичного факультету в умовах карантину проведено он-лайн засідання вченої ради

April 28, 2020
 
 28 квітня 2020 р. під головуванням Олени Ярої відбулося он-лайн засідання вченої ради юридичного факультету, присвячене життєдіяльності факультету в умовах карантину. Відкриваючи засідання, очільниця факультету привітала усіх членів вченої ради, поцікавилася станом їх здоров’я і зауважила, що незважаючи на карантин та ускладнені умови, факультет має продовжувати ефективно працювати і знаходити сучасні підходи до вирішення поставлених завдань.
 
 
Олена Яра зупинилася на основних завданнях, що ставляться керівництвом перед колективом факультету – найголовнішим питанням залишається якість організації і проведення навчальних занять та літньої екзаменаційної сесії 2019–2020 н.р. у дистанційному режимі. Для цього в університеті затверджено «Тимчасовий порядок проведення літньої екзаменаційної сесії 2019–2020 н.р. НУБіП України в умовах карантину», «Тимчасовий порядок дистанційної роботи Екзаменаційних комісій у НУБіП України у 2019–2020 н.р. в умовах карантину», «Тимчасовий порядок проведення практичного навчання студентів НУБіП України у весняному семестрі 2019–2020 н.р. в умовах карантину», положення яких були обговорені на засіданні членами вченої ради. Про організацію дистанційно-виробничої практики для студентів 4-го курсу ОС «Бакалавр» доповів на засіданні завідувач кафедри цивільного та господарського права Олексій Піддубний.
 
 
Заступник декана юридичного факультету Олена Улютіна представила попередньо розглянуті на засіданні навчально-методичної комісії юридичного факультету навчальні плани ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» для вступників 2020 р. Члени вченої ради одноголосно затвердили їх. Крім того, Олена Улютіна звернула увагу членів вченої ради на особливості проведення Дня відкритих дверей на юридичному факультетів, який заплановано на 8 травня 2020 р. в он-лайн режимі на платформі Cisco WebEx.  Перед кафедрами факультету і студентською організацією було поставлено низку завдань з підготовки до представлення відповідних структурних підрозділів факультету і факультету в цілому.
 
 
Вченою радою також були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками факультету.
За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосуванням 17 членами вченої ради прийняті відповідні рішення.

Секретар вченої ради Марина Дейнега 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook