Онлайн захист курсової роботи з дисципліни «Прогресивні технології овочівництва відкритого і закритого ґрунту»

April 27, 2020

Більше місяця студенти й викладачі опановують методи та способи дистанційного навчання. Особлива увага приділяється питанням кращого залучення студентів до засвоєння теоретичних знань та набуття практичних навичок в умовах онлайн навчання.

Магістри спеціальності «203 Садівництво та виноградарство» опановували навчальний курс «Прогресивні технології овочівництва відкритого і закритого ґрунту» на платформі Elearn, виконали 12 практичних та 12 самостійних робіт, здали 3 модульні контрольні тести. Завершальним етапом вивчення дисципліни є курсова робота та іспит.

Для організації проведення захисту курсової роботи з дисципліни «Прогресивні технології овочівництва відкритого і закритого ґрунту» для магістрів спеціальності «203 Садівництво та виноградарство» в умовах карантину науково-педагогічні працівники користуються «Тимчасовим порядком дистанційної роботи екзаменаційних комісій у НУБіП України у 2019-2020 р.р. в умовах карантину».

24 квітня 2020 р. у режимі онлайн був проведений захист курсової роботи.  Потрібно відмітити, що більшість студентів на високому рівні виконали та захищали свої курсові роботи.

 

 Доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту Віра Кутовенко 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook