ВИХОВНА РОБОТА НАСТАВНИКА ON-LINE

April 24, 2020

 

Метою проведення наставником виховної роботи в академічних групах є координація навчальної та позанавчальної роботи студентів, створення в студентських групах атмосфери довіри, проведення культурно-просвітницьких заходів і пропагування здорового способу життя. В умовах карантину даний процес не зупиняється.

    Використовуючи платформу для групових онлайн-занять Zoom і месенджер Viber, між студентами 2 та 3 курсів скороченого терміну навчання спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» налагоджена комунікація та проводяться виховні години. Основними їх темами є дотримання карантинних заходів, проведення навчальних занять дистанційно та взаємозв’язок із викладачами різних дисциплін, ознайомлення з графіком залікової та екзаменаційної сесії, підготовка до захисту бакалаврських робіт.

  

 

 

   

 

Під час проведення таких виховних заходів студенти мають можливість поспілкуватися з наставником, обмінятись досвідом із одногрупниками з питань виконання різних видів навчальної роботи, пошуку інформаційних ресурсів. Куратором постійно наголошується увага на самоорганізації свого часу, дотримання умов карантину та підтриманні фізичного та психологічного здоров’я.

Мирослав Піковський,

 

доцент кафедри фітопатології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook