Home Національний університет біоресурсів і природокористування України

Departments

  • Календар
  • Підрозділи
  • Відділи/Служби
  • E-learn
  • Розклад

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

  • Про факультет
    • Факультет сьогодні
    • Керівництво факультету
    • Навчальна робота
    • Виховна робота
      • Студентське життя
      • Куратори академічних груп
      • Старости академічних груп
      • Сенат студенської організації
    • Міжнародна діяльність
    • Вчена рада
      • Склад Вченої ради
      • Документи
    • Рада роботодавців
    • Сторінка магістра
    • Наші випускники
    • Відеородзинки
    • Відзнаки та нагороди
    • Підготовка аспірантів та докторантів
      • Напрями наукових досліджень
      • Проектна група
      • Наукові керівники
      • Докторанти
      • Аспіранти
      • Нормативні документи
      • Опитування
      • Матеріально-технічна база
      • Бази практичного навчання здобувачів
      • Інформація про акредитацію
    • Рада молодих вчених та аспірантів
    • Підвищення кваліфікації
    • Скринька довіри
  • Освітні програми
    • Громадське здоров'я
    • Якість, стандартизація та сертифікація
  • Вступнику
    • Правила прийому
    • Підготовчі курси до складання НМТ
  • Студенту
    • Освітній процес денна форма
      • Графіки освітнього процесу
      • Графік практик
      • Графік ліквідації академічної заборгованості
      • Розклад навчальних занять
      • Розклад початку та закінчення пар
      • Розклад екзаменаційної сесії
    • Освітній процес заочна форма
      • Графік освітнього процесу
      • Графік практик
      • Розклад навчальних занять
    • Стипендія
      • Рейтинг успішності академічна стипендія
      • Соціальна стипендія
    • Пільги
      • Перелік пільгових категорій на проживання у гуртожитках
      • Зразки заяв
      • Державна допомога у сплаті контракту
    • Списки студентів факультету
    • Довідки
    • Нормативні документи
  • Кафедри
    • Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів
    • Кафедра громадського здоров'я та нутриціології
    • Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК
    • Кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
  • Наука
    • Гуртки
      • Технологія риби і морепродуктів
      • Дослідження якості м’яса та м’ясних продуктів
      • Нутриціологія здорового харчування
      • Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю і безпечністю продукції …
      • Інновації у процесах харчових виробництв
    • Конференції

Faculty of Food Technology and Quality Control of Agricultural Products

Новини

всі
  • Формуємо екологічну культуру разом: участь студентів НУБіП України у World Cleanup Day

    23.09.2025
  • Лекція-конференція як інноваційна форма навчання на факультеті харчових технологій

    22.09.2025
  • Аграрна республіка 2025: команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у вирі змагань та творчості

    20.09.2025

Події

всі
  • 27 Sep

    ProCheese Awards 2025 — наймасштабніший сирний гастрофестиваль України

  • 30 Sep

    Сонце сховалось – сесія близько, як уникнути дефіциту D₃ під час холодних пар

  • 01 Oct

    PUBLIC HEALTH - Найбільша в Україні Міжнародна медична виставка!

Videos

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

м. Київ, вул. Виставкова, 16
  • (044) 527-89-50
  • +380674018672
  • [email protected]
  • [email protected]
NUBIP Logo

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Поштова адреса

  • 03041, Україна, м. Київ,
    вул. Героїв Оборони, буд. 15.

  • (044) 527-82-42
  • [email protected]

Приймальна комісія

03041, Україна, м. Київ
вул. Горіхуватський шлях, буд. 19,
навчальний корпус № 1, кімната № 12.

  • (044) 258-42-63
  • (044) 527-83-08
[email protected]
Карта сайту

Офіційний портал університету

© 2025 НУБіП України