Житомирська область: за добу вогнеборцями ліквідовано 3 пожежі сухої трави та 1 загоряння торфу на площі близько 4 га

March 5, 2020
Житомирська обл., Україна

03 березня о 19:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави поблизу с. Зубринка Хорошівського району. Про це рятувальників сповістила жінка, яка помітила, що в напрямку її оселі наближається полум’я з поля.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику було встановлено, що посеред поля горить сухостій на площі 3 га. Також через сильні пориву вітру існувала загроза поширення полум’я на будинки, що розташовані за 500 метрів від осередку пожежі.

Вже за 20 хвилин пожежу локалізували, а о 20:10 – ліквідували. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено залишки сухої рослинності на загальній площі 3 га. Подальшого розповсюдження рятувальники не допустили.

Крім того, упродовж доби вогнеборці ліквідовували займання сухотрав’я в Овруцькому та Житомирському районах там згоріло по 1 га територій. Крім того, поблизу с. Рудня Озерянська Олевського району бійці ДСНС загасили загоряння торфу на площі 0,05 га. Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини загорянь встановлюють фахівці.

Джерело: https://dsns.gov.ua

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook