Ірпінський район: ліквідовано 5 випадків загорання сухої рослинності на площі більше 3,5 га

February 25, 2020
Ірпінський р-н, Київська обл., Україна

Протягом 22-23-го лютого рятувальниками Ірпінського регіону було ліквідовано п’ять випадків загорання  сухої рослинності.

Найбільш масштабне  загорання виникло 22 лютого о 17:21 в м. Ірпінь, по вул. 6-та Лінія (заплава р. Ірпінь), де полум’ям було охоплено близько 1,5 га сухостою.  На ліквідацію пожежі було залучено одне відділення 36 Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь. Загалом на місці працювало  6 чоловік особового складу. Ліквідовано загорання о 18:08. Того ж дня рятувальники виїжджали:

о 11:10 на загорання сухого трав’яного настилу в м. Ірпінь, по вул. Гостомельське Шосе. На ліквідацію пожежі було направлено одне відділення 36 Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь.  По прибуттю на місце виклику було встановлено, що площа загорання складає близько 100 м.кв та продовжує збільшуватись. Завдяки оперативним діям рятувальників загорання вдалося локалізувати та о 11:42 ліквідувати повністю.

О 19:05 загорання трави виникло в м. Ірпінь (с. Романівка). На ліквідацію пожежі було направлено одне відділення 36 Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь в складі 5 осіб.  По прибуттю на місце виклику було встановлено, що площа загорання складає близько 1 га. Майже година пзнажобилась рятувальникам, щоб ліквідувати загорання. О 20:54 пожежу було ліквідовано.

О 22:25 рятувальники виїхали на загорання трави та очерету на площі 500 м.кв. в м. Ірпінь по вул. Григорія Сковороди. На ліквідацію пожежі було залучено одне відділення 36 Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь в складі 5 осіб.  Завдяки злагодженим діям рятувальників загорання вдалось ліквідувати о 23:31.

23 лютого 20:29 загорання сухостою виникло в м. по вул. 74-ї Стрілецької Дивізії. На ліквідацію пожежі було направлено одне відділення 36 Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь в складі 5 осіб.  По прибуттю на місце виклику було встановлено, що площа загорання складає близько 0,7 га. За короткий проміжок часу пожежу було локалізовано, а о 21:10 ліквідовано повністю.

Джерело: https://kv.dsns.gov.ua

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook