Профорієнтація на Волині і Херсонщині: система освіти, що здатна задовольняти соціальне замовлення суспільства на надання якісних освітніх послуг

February 26, 2020

   Одним із пріоритетних напрямів державної соціально-економічної політики є сучасна ефективна система освіти, що здатна задовольняти соціальне замовлення суспільства на надання якісних освітніх послуг, які відповідають потребам інформаційного суспільства. Основною метою навчального процесу є не лише засвоєння знань, а й оволодіння способами цього засвоєння, розвиток пізнавальних потреб і творчого потенціалу. Передусім, актуалізується питання формування компетентностей у здобувачів освіти на всіх рівнях. Про це та багато інших питань сучасної цифрової освіти йшлося на щорічному круглому столі освітян шкільної ланки. За темою «Цифрові освітні технології в сучасних закладах освіти». Заходи відбулися в Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти та Херсонській академії неперервної освіти.

Для вчителів, працівників освіти та громадськості двох областей Волинської та Херсонської. З доповіддю про сучасний стан та перспективи розвитку цифрових освітніх технологій при підготовці працівників сфери IT на факультеті Інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України виступив професор кафедри інформаційних і дистанційних технологій доктор педагогічних наук Самойленко Олександр Миколайович. Обговорювалися питання особливості цьогорічного вступу, умов навчання та подальших перспектив працевлаштування майбутніх бакалаврів.

В процесі доповіді було продемонстровано презентацію та роздано рекламну продукцію нашого факультету і університету в цілому.  

Олександр Самойленко  
професор кафедри інформаційних і
дистанційних технологій доктор педагогічних наук
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook