Професія фінансист для мене – це все!

January 25, 2020

-Доброго дня, представтесь будь ласка.

-Я, Самсон Діана Миколаївна. Народилась у Київській області, смт. Згурівка. Після закінчення Згурівського НВК I ступеня зараз навчаюсь у відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

-Коли Ви дізналися про НУБіП України?

-Про НУБіП я знала ще років з тринадцяти, адже тут на спеціальності «Садово-паркове господарство» навчалася моя тітка. І на її випускний я вперше переступила поріг університету. Тоді мені дуже сподобалась архітектура та величний дух навчального закладу. Зараз у мене чудовий коледж, викладачі які також навчались в НУБіП України, розповідали нам про перспективи навчання університеті й тим самим заохочували нас планувати продовжувати освіту саме тут. Також частими гостями є викладачі НУБіП України які розповідають про здобутки університету, місце у вітчизняних та світових рейтингах, рівень викладання та матеріально-технічну базу університету.

А взагалі у мене є багато знайомих, які або вже закінчили або зараз навчаються тут, і відгуки про НУБіП лише позитивні. Можна сказати, що любов до університету була ще з самого дитинства, і я знала, що саме сюди хочу вступати і тільки тут прагну навчатися!

-Чому ти обрала спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» і чи плануєш працювати за фахом в майбутньому?

-Обираючи спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», в першу чергу, я думала про можливість подальшої роботи за фахом.

Фінансист – одна з затребуваних професій на ринку праці, входить до топ-5 за рівнем заробітної плати в Україні. Понад 250 тисяч українців працюють у сфері фінансів, а їхній дохід, за даними Держстату, приблизно у два рази вищий від середнього по країні. Усього за кілька років зарплати фінансистів зросли удвічі. Тому вважаю, що професія фінансиста – це мій шлях до особистого успіху!

 

 

Розмову вела Тетяна Євенко,

старший викладач кафедри фінансів

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook