Засідання вченої ради агробіологічного факультету у листопаді

November 20, 2019

20 листопада відбулося чергове засідання вченої ради агробіологічного факультету яке розпочалося із приємної події. Колектив агробіологічного факультету на чолі з деканом привітав з ювілеєм почесними грамотами доцентів кафедри землеробства та гербології Олену Карпенко та Валентину Рожко і старшого лаборанта цієї ж кафедри Надію Власенко.

Про присвоєння вченого звання професора кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка Володимиру Меженському слухали інформацію Оксани Тонхи. Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників слухали інформацію декана агробіологічного факультету. Відповідно до конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників за результатами таємного голосування рекомендували терміном на 5 років на посади доцентів кандидатури: Анатолія Бобра на посаду доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, Лариси Кучер на посаду доцента кафедри ґрунтознавства і охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули, Олену Літвінову на посаду доцента кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, Тетяну Антал на посаду доцента кафедри рослинництва. Терміном на 3 роки рекомендували Ростислава Богдановича на посаду доцента кафедри ґрунтознавства і охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули.

Вчена рада рекомендувала переведення асистенка Валерія Носенка на посаду доцента кафедри ґрунтознавства і охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули. На посади старших викладачів кандидатури: Оксану Кузьмінець на посаду старшого викладача кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка та Олександра Комара на посаду старшого викладача кафедри овочівництва і закритого грунту.

Про методичне забезпечення та викладання дисциплін «Неорганічна та аналітична хімія», для студентів агробіологічного факультету кафедрою аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води слухали інформацію доцента Дмитра Савченка. Активну участь в обговоренні даного питання взяли професори Віктор Забалуєв, Оксана Тонха, Григорій Демидась та доцент Володимир Завгородній.

Відповідно до порядку денного про підготовку до державної атестації випускників ОКР «Магістр» денної та заочної форми навчання і про підготовку до зимової екзаменаційної сесії студентів денної форми навчання проінформував заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній. Доповідач ознайомив присутніх з інформацією щодо призначення голів та членів екзаменаційних комісій, датами проведення атестації магістрів денної та заочної форм навчання та початку зимової екзаменаційної сесії студентів 1-4 курсів денної форми навчання.

Володимир Завгородній також проінформував, що до 1 грудня потрібно подати в деканат роботи для перевірки на плагіат. Вимогами допуску до захисту магістерських робіт є постерна презентація, і за 2 тижні до основного захисту на кафедрі повинні пройти попередні захисти магістерських робіт. Магістри ІІ року навчання, які не представили свої постери, повинні їх представити перед основним захистом на кафедрі. Також доповідач ознайомив присутніх із новим положенням про заліки та екзамени та наголосив на основних змінах.

Про навчальну, наукову, методичну роботу та перспективи розвитку кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренко доповів в.о. завідувача кафедри Борис Мазур.

Секретар науково-методичної комісії агробіологічного факультету доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

Про проведення конкурсу науково-дослідних тем доповідала директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Ганна Ковалишина.

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook