Профорієнтаційні заходи серед школярів Фастівщини

October 21, 2019

Вибір майбутньої професії – визначальна подія у житті кожної людини. Тож правильно зорієнтувати школярів у цьому надважливому питанні мають усі причетні до навчального процесу. Усвідомлюють це як у вузах, так і на рівні районних адміністрацій. Тому проведення традиційного заходу «День кар’єри», зорганізоване  Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості, яке пройшло 16 жовтня 2019 року у міському палаці культури,  викликало неабиякий інтерес в учнів міста і району.

НУБіП на заході представляла делегація у складі директора ННІ неперервної освіти і туризму Марії Кулаєць, заступника відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського та доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту Олександра Цизя.

         Захід відвідало понад 100 учнів дев’ятих, десятих і одинадцятих класів Фастівщини. Їм було представлено презентацію і відеоматеріали про НУБіП. Інтерес серед відвідувачів викликали спеціальності нашого зво, зокрема агробіологічного факультету. Співробітники НУБіП запросили учнів до нашого зво, зокрема  на День відкритих дверей, щоб вони ближче могли ознайомитися з університетом і прийняти рішення щодо вступу.

Олександр Цизь,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook