Студенти спеціальності «Облік і оподаткування» відвідали Верховну Раду України

23 May 2019, 15:00

 Студенти спеціальності «Облік і оподаткування» НУБіП України, з ініціативи доцента кафедри обліку та оподаткування Колеснікової О.М., разом із своїми кураторами, доцентами Бояровою О.А., Мельянковою Л.В., СлєсарТ.М. і Шевчук К.В. відвідали Верховну Раду України.
Екскурсія до Верховної Ради розпочалась із музею історії, де були представлені проекти будівлі Верховної Ради від різних архітекторів середини ХХ століття.

Екскурсовод запросила студентів до так званих "кулуарів", де вони отримали змогу на власні очі побачити прапор української державності, який було внесено народними депутатами України першого скликання до зали засідань Верховної Ради України 24 серпня 1991 року.

 

 

 

Також студенти ознайомилися з оригінальною картиною відомого художника О. Г. Кулакова під назвою "Державотворення", яка є почесним символом успішної боротьби за українську незалежність. А неподалік від неї розташовувалась ще одна українська святиня – ікона Святої Покрови – символ та оберіг українських козаків, незламності їх духу. Також студентам було запропоновано відвідати майбутній музей Верховної Ради України, який згодом буде введено в дію, та посидіти за «круглими» столами, за якими ухвалювались найважливіші для країни рішення.

 

 

Наприкінці екскурсії студенти дочекались того, чого найбільше хотіли – відвідин самого залу засідань ВРУ та зробили пам’ятні фото в будівлі українського Парламенту.
Студенти та викладачі НУБіП вдячні за гостинність Верховній Раді України і за можливість заочно доторкнутись до законотворчого процесу нашої держави.

Володимир Литвиненко, доцент

кафедри обліку та оподаткування
 

                                                                                             

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook