Колеги з Німеччини відвідали науково-дослідні господарства університету

27 June 2019, 8:13

        Перед початком XV міжнародної науково-практичної конференції «Біологічно активні препарати в рослинництві. Наукове обґрунтування – рекомендації – практичні результати», яка відбудеться в нашому університеті буквально днями, колеги з Німеччини професори Рейнхард Зорге таВольфган Новік відвідали наші науково-дослідні господарства.

У Агрономічній дослідній станції ознайомились з передовими технологічними рішеннями на площах наукових дослідів та виробничих посівів. А у «Великоснітинському» - з виробничою навчально-науковою біотехнологічною лабораторією «Екстракон».

 

Під час робочого візиту до партнера НУБіП України агрофірми «Колос» більш детально і предметно вивчалися реалізовані передові проекти щодо розвитку аграрної науки та виробництва.

 

         Ми переймали досвід і ділилися своїм: німці жваво цікавилися, як працює та чи інша технологія, особливості її застосування в конкретних умовах. На прикладі вищезазначених господарств мали можливість особисто засвідчити результати ефективного розвитку вітчизняної науки та інновацій, які впроваджуються у виробництво нашими провідними фахівцями (Микола ПатикаЛеонід ЦентилоВасиль ТуринськийМикола ПаламарчукМикола ЖуравельТаісія Григорусь, Юрій Росомаха).

Від масштабів українських інновацій, уміння швидко переймати світовий досвід, розробляти свої рішення та оперативно реагувати і впроваджувати їх у виробництво за умов сприятливої політики керівництва університету захоплює дух, поділився своїми враженнями професор Зорге.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook