У парламент - на екскурсію

May 6, 2019
ВР України

 Дві групи студентів 4 курсу навчання спеціальності «Економіка підприємства» та «Облік і аудит» у другій декаді квітня відвідали Верховну Раду з екскурсією на чолі з доцентом кафедри глобальної економіки  Кірейцевою О. В.

 Потрапити в стіни легендарних залів Верховної Ради мріяла більшість студентів. Екскурсію почали з огляду історії будівлі, яка вразила своєю величністю і помпезністю. Потім студентам було запропоновано зробити фото біля занесеного вперше в стіни Верховної Ради жовто-блакитного стягу. Далі студенти ознайомились з Актом проголошення незалежності, Конституцією України, побачили величну картину «Державотворення», на якій зображені історичні особи, що приймали участь у створенні української держави в різні часи і епохи.


 В самій сесійній залі засідань на запрошення екскурсовода студенти почали обирати собі омріяні місця. Хтось обрав місце депутата в партії Ляшка, хтось місце спікера, а хтось крісло прем’єр-міністра. Хто знає, можливо їх мрії здійсняться.


 Студенти були задоволені часом проведеним в вищому законодавчому органі держави і обіцяли повернутись в Верховну Раду в якості учасників законотворчих процесів.


 

Гераймович В. Л., доцент кафедри

глобальної економіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook