Фінансисти – переможці ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади

22 April 2019, 10:00
11-12 квітня 2019 р.  в Одеській державній академії будівництва та архітектури стартував ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Інвестування». У змаганнях взяли участь 140 студентів з 33-х провідних українських вузів. Олімпіада проходила за двома секціями: «Бакалаври» і «Магістри». Економічний факультет НУБіП України представляли: студент 4 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Сухий Олег,а також магістри 1-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Цюпа Софія та Прокопенко Олександр під керівництвом доцента кафедри фінансів Галини Скрипник.
 
З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор академії Анатолій Ковров, організатори олімпіади та члени журі. Ректор ОДАБА зазначив: «Інвестування – один з найважливіших напрямків економіки країни і міста. У реальному житті від стану інвестування залежать усі практично галузі економіки. І студенти, які беруть участь в олімпіаді – це справжня еліта, кращі фінансисти країни, які закінчивши ВНЗ, стануть топ менеджерами провідних фінансових компаній України і зарубіжжя».
 
Олімпіада проходила поетапно у ІІ тури: І тур – тестові завдання на знання теоретико-методологічних засад інвестування, державного регулювання інвестиційної діяльності, оцінювання фінансових інструментів інвестування та управління інвестиційним портфелем. ІІ тур – розрахункові завдання практичного характеру на знання і вміння  вигідно вкласти кошти у будівельні проекти, закупівлю обладнання або інвестування в банківську справу.
Студенти НУБіП України показали високий рівень знань з дисципліни «Інвестування», за результатами ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади Цюпа Софія нагороджена  дипломом ІІІ ступеня за магістерським рівнем.
 
   
18 квітня 2019 року було проведено II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент»на базі Луцького національного технічного університету. Економічний факультет НУБіП України представляли магістри першого року навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Войцехівська Світлана і Синиця Світлана під керівництвом завідувача кафедри фінансів професора Надії Давиденко .
 
В олімпіаді прийняли участь 99 учасників із 39 провідних вищих навчальнихзакладів України, з 22 міст України.
Наші студенти показали хороші знання з теорії та практики фінансового менеджменту за підсумками олімпіади Синиця Світлана зайняла четверте місце, а Войцехівська Світланап’яте місце, нагороджені дипломами та сертифікатами учасників олімпіади.
 
   
11-12 квітня 2019 року в ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», м. Дніпро відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з «Фінансів». Наш університет представляли студенти  3 курсу Оліфер Іван та 1 скороченого курсу Черкесенко Катерина спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом доцента кафедри фінансів Юлії Негоди. Завдання Олімпіади складалися з теоретичного питання, тестових завдань та 20 задач. За підсумками олімпіади Оліфер Іван зайняв 4 місце.
 
   
10-12 квітня 2019 р. у Тернопільському національному економічному університеті було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України». Для участі в Олімпіаді від НУБіП України була запрошена переможниця І етапу студентка економічного факультету, магістр першого року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Тетяна Черкас під керівництвом доцента кафедри фінансів Інни Долженко.
 
Другий етап Олімпіади передбачав виконання письмового завдання з навчальної дисципліни «Податкова система України». Його було поділено на ІІ тури: І тур включав в себе питання творчого характеру та тестові завдання; ІІ тур – завдання розрахункового характеру. Черкас Тетяна достойно представила НУБіП України та показала високий рівень знань в І-му та ІІ-му турі, за що була нагороджена грамотою за VI місце.
 
3-5 квітня 2019 року на базі «Університету банківської справи» Черкаського навчально-наукового інституту проводилась Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни «Фінансова безпека».  Наш університет представляла магістр 1-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Світлана Войцехівська під керівництвом доцента кафедри фінансів Надії Мрачковської.
 
За результатами конкурсних випробувань учасників II етапу Світлана Войцехівська посіла 8 місце серед 40 учасників. Світлана отримала грамоту Державного вищого навчального закладу «Університету банківської справи» за ґрунтовні знання теорії фінансової безпеки.
 
   
Вітаємо наших переможців  та бажаємо нових звершень за обраною спеціальністю!!!
Лариса Олійник,

доцент кафедри фінансів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook