Гуртківці НУБіП перемагають!

April 12, 2019

    12 квітня 2019 року на базі Національного авіаційного університету відбулася науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права».

   Всього в конкурсі з даної спеціальності взяли участь 42 наукові роботи з різних навчальних закладів України. До фінальної конференції-захисту конкурсною комісією було відібрано 28 робіт.

     Від нашого університету було надіслано 3 наукові роботи, а до фіналу дійшли дві з них. Перша – робота студентки 2-го курсу Бамбузи Катерини Вікторівни на тему: «Правові основи установчої влади в Україні», що була виконана під керівництвом д.ю.н., професора, завідувача кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Ладиченка Віктора Валерійовича. Друга – робота студентки 1-го курсу юридичного факультету Шевченко Катерини Сергіївни на тему: «Еволюція захисту прав осіб, що займаються проституцією», що була підготовлена під керівництвом д.ю.н., професора кафедри теорії та історії держави і права Бригінця Олександра Олексійовича.

     Бамбуза Катерина Вікторівна є членом наукового гуртка Конституційне право, що працює під керівництвом Ладиченка В.В. В ході роботи гуртка було сформульовано саме таку тему студентської наукової роботи Катерини. Основні положення її наукової роботи неодноразово обговорювалися на засіданні наукового гуртка Конституційне право.

   Впродовж конференції журі заслухало виступи всіх конкурсантів та провело оцінювання відповідно до встановлених критеріїв.

     За підсумками конференції 3-є місце здобула робота на тему: «Правові основи установчої влади в Україні»,а її автор, Бамбуза Катерина Вікторівна та науковий керівник Ладиченко Віктор Валерійович були нагороджені дипломом та подякою.

Вітаємо переможців!

Віктор Ладиченко
завідувач кафедри міжнародного права
та порівняльного правознавства 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook