День відкритих дверей для випускників коледжів та технікумів: краще один раз побачити, ніж сто разів почути!

March 22, 2019

Вже котрий рік поспіль в НУБіП відбуваються традиційні весняні зустрічі з майбутніми абітурієнтами – Дні відкритих дверей. От і сьогодні, 21 березня 2019 року, до нас завітали гості як з відокремлених підрозділів НУБіП України, так і з інших навчальних закладів економічного профілю.

Гостей привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко.

 Основним акцентом дня стало відвідування факультетів і кафедр. Декан економічного факультету Анатолій Діброва надав інформацію про перелік спеціальностей та перспективи навчання і подальшого працевлаштування. Гості також мали можливість ознайомитися з матеріально-технічною та навчальною базою економічного факультету та його кафедрами в 10 корпусі.

Далі роботу продовжили на кафедрі обліку і оподаткування. Спочатку завідувачка кафедри, д.е.н., професор Є.В.Калюга познайомила гостей з перспективами спеціальності «Облік і оподаткування». Детально окреслила напрямки навчальної та науково-дослідної роботи та зазначила, що наші студенти мають можливість стажуватися у кращих господарствах та наукових установах України. Навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» - це не лише цінні знання та впевненість у майбутньому через високий рівень освіти, яку ви у нас отримаєте, але й - свято студентського життя, яке бережуть для вас викладачі!

Родзинкою дня відкритих дверей на кафедрі обліку та оподаткування стала інтелектуально-розважальна гра «Брейн-ринг з обліку і аудиту», у якій взяли участь такі команди: відокремленого підрозділу НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», «Київського транспортно-економічного коледжу» Національного транспортного університету, Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу, Ірпінського коледж економіки і права, Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку.

Організаторами цікавої гри стали викладачі кафедри обліку та оподаткування. Під час гри абітурієнти мали змогу продемонструвати свої знання з питань бухгалтерського обліку, а також показати свою ерудицію та кмітливість. Усі отримали позитивні емоції та гарний настрій! По закінченню учасники були нагороджені грамотами та подяками.
 

Переможцями стали представники таких навчальних закладів:

І місце – Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж та Сосницький сільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку

ІІ місце - Ірпінський коледж економіки і права та «Ірпінський економічний коледж» НУБіП України

ІІІ місце – Київський транспортно-економічний коледж Національного транспортного університету

 Взагалі, захід пройшов на дуже високому рівні. Випускники коледжів, які відвідали економічний факультет були враженні можливостями вузу, тому багато вступників вже сьогодні виявили бажання вступати саме на економічний факультету НУБіП України.

          У прикінцевому слові д.е.н., професор, завідувач кафедри обліку та оподаткування Є.В.Калюга зазначила, що всі учасники брейн-рингу – майбутні бухгалтери – веселі, креативні і з глибоким розумінням важливості професії. Свято розуму й кмітливості було надзвичайно цікавим та корисним. Маємо сподівання, що наша зустріч не остання і отримана інформація значною мірою вплине на вибір майбутнього місця навчання. Після закінчення офіційних заходів, випускники залишили контактну інформацію для подальшого спілкування.

День відкритих дверей – це напрочуд дієвий профорієнтаційний захід. Сподіваємося, що кожен, хто завітав на День відкритих дверей, зробить правильний вибір і поповнить ряди майбутніх першокурсників спеціальності «Облік і оподаткування», увіллється до великої дружньої студентської родини економічного факультету!

Доцент кафедри обліку та

 оподаткування

 Світлана Деревянко 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook