Школа молодого фінансиста в дії

November 30, 2018

В рамках роботи «ШКОЛИ МОЛОДОГО ФІНАНСИСТА» асистент кафедри фінансів Тітенко З.М. провела зустрічі з учнями Крюківщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Зокрема, 23 жовтня 2018 року для учнів 10-11 класів була прочитана лекція на тему «Роль грошей в сучасному світі». Учні дізналися про історію виникнення грошей, їх вартість у часі, а також ознайомилися з елементами захисту сучасних грошей. Дана лекція викликала у школярів жвавий інтерес, вони цікавилися питаннями формуванням бюджету та використанням пластикових карток.

  

20 листопада з учнями 11 класу було розглянуто тему «Особисте фінансове планування». Молодь є носієм прогресивної свідомості поте вона, зазвичай, не замислюються про необхідність заощаджень. Тому при спілкуванні з учнями  було розглянуто поняття фінансового плану та для чого потрібно його складати. В ході зустрічі було пояснено важливість планування фінансового майбутнього. Учні цікавилися питаннями контролювати свої видатків, термінами складання фінансових планів та накопиченням власних заощаджень

   

Робота «ШКОЛИ МОЛОДОГО ФІНАНСИСТА» триває по переду ще багато цікавих та плідних зустрічей.

А. Кириченко,

доцент кафедри фінансів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook