"Розведення та селекція тварин"

Доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин :
Бочков Василь Миколайович
Доцент, кандидат сільськогосподарських наук
Студенти члени наукового гуртка «Розведення та селекція тварин» люблять тварин, обрану професію, якій старанно навчаються.
Староста студентського наукового гуртка Якуба Камілла, студентка 2 курсу 1 групи спеціальності 204-технологія виробництва і переробки продукції тваринництва – учасниця кінно-спортивних змагань з конкуру:


Після тренувань
Студентка магістратури 2 групи спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" Василенко Ірина проводить дослідження в умовах домашнього господарства:
Дослідження вагового росту кролів

Розведення кролів цікава і прибуткова справа

Василенко Ірина з Бадерболдом після занять з дресирування


На фото студент магістратури факультету тваринництва та водних біоресурсів Солодовніков Володимир, спеціальність -204- Технології виробництва і переробки продукції тваринництва.




Наукові доповіді були представлені студентами всіх наукових конференціях студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», які відбулись щороку в березні - квітні.
Студентами були представлені наукові роботи на різні теми:
1. Оцінка корів різних ліній української чорно-рябої молочної породи за господарськи корисними ознаками. Ю.В. Аксенин
2. Технологія виробництва продукції свинарства в ТзОВ «Барком» Львівської області. Д.В. Андрійчук
3. Технології виробництва продукції скотарства в СТОВ «Агросвіт» Київської області. А.О.Баранов,
4. Технологія утримання, дресирування та використання собак різних порід в умовах Кінологічного центру «Антеус» у Національному парку України «Межигір’я». Є.О. Єрьоменко
5. Селекційна оцінка свиней різних порід. А.В.Носко








