Відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

November 22, 2018

22 листопада відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету. Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників слухали інформацію в.о. декана агробіологічного факультету Оксану Тонху.

Відповідно до конкурсу на заміщення посад НПП за результатами таємного голосування рекомендували терміном на 5 років на посаду доцента кафедри рослинництва Наталію Новицьку та на посаду доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунтуІванну Гаврись. Про рекомендацію старшого викладача кафедри загальної хімії Романа Жилу на посаду доцента кафедри загальної хімії.

Відповідно до порядку денного про підготовку до державної атестації випускників ОКР «Магістр» денної та заочної форми навчання і про підготовку до зимової екзаменаційної сесії студентів денної форми навчання проінформував заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній. Доповідач ознайомив присутніх з інформацією щодо призначення голів екзаменаційних комісій, датами проведення атестації магістрів денної та заочної форм навчання та початку зимової екзаменаційної сесії студентів 1-4 курсів денної форми навчання.

Володимир Завгородній також проінформував, що до 28 листопада потрібно подати в деканат роботи для перевірки на плагіат. Вимогами допуску до захисту магістерських робіт є постерна презентація, і за 2 тижні до основного захисту на кафедрі повинні пройти попередні захисти магістерських робіт. Магістри ІІ року навчання, які не представили свої постери, повинні їх представити перед основним захистом на кафедрі.

Про проведення додаткових занять з хімії з метою підвищення рівня знань студентів першого курсу доповіли доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії Віктор Бухтіяров та доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Дмитро Савченко.

Секретар навчально-методичної комісії агробіологічного факультету доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, а директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Ганна Ковалишина представила монографії, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

 

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри

 овочівництва і закритого грунту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook