Тиждень правових знань - 2018. День четвертий: олімпіада з правових дисциплін

11 October 2018, 9:58
     10 жовтня 2018 р.  в рамках «Тижня правових знань» на юридичному факультеті професором кафедри теорії та історії держави і права Олександром Бригінцем було проведено олімпіаду з правових дисциплін.

 

    Олімпіада була проведена серед студентів групи Право-1806. Завдання включали в себе питання творчого характеру, заповнення таблиць, юридичний аналіз ситуацій, пояснення термінів та перелік тестових завдань.

 

     Першокурсники згадали все, що вчили протягом школи та перших тижнів навчання, даючи відповіді на питання, які стосувалися вітчизняної юридичної науки. Завдання на логіку та знання державно-правових явищ не злякали студентів. Аналіз ситуації, з'ясування наслідків та визначення осіб, які можуть мати правові повноваження з особливими ознаками змусили поміркувати, але не заплутали студентів. Незважаючи на складність завдань, більшість здобувачів юридичної освіти все ж змогли правильно вирішити завдання.

 

     У підсумку юридичної олімпіади студенти відновили знання з різних галузей права та історії, опрацювали творчі завдання. Незважаючи на високий показник конкуренції перше місце посіла Тетяна Лавриненко. Друге й третє місця розділили між собою Максим Касаткін та Катерина Шевченко.

 

 

Олександр Бригінець,

професор кафедри теорії

та історії держави і права 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook