James Brown Quaye: мої враження про моє студентське життя в НУБіП України

September 28, 2018

Протягом чотирьох років я навчався в НУБіП України на агробіологічному факультеті.

Це було спокійне і розмірене нормальне студентське життя на кампусі, доки на моєму 3-му році я не зустрічав АГРОХІМІЧНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ (кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна).

Для мене це не просто кафедра, це була сім'я, тут було щось дуже унікальне з приводу викладачів і професорів цього відділу. Я відчував любов, що викладачі та професори приділяли багато часу для студентів, адже для мене вони дійсно виділяли додатковий час. Книги, які я мав купити, мені дали безкоштовно, щоб мотивувати мене навчатися. Це було дуже особливо для мене. Я дійсно відчував себе комфортно у їхньому колі, як ніби я з родиною. Доцент Надія Бордюжа, яка жінка вона, вона мала багато терпіння для мене, я міг би просто відправитися в її лабораторію без попредження, і вона все одно встигала мені пояснити необхідні речі.

Це було дивовижно. Вона керувала і керувала мною добре під час виконання мого диплому.

Професор Анатолій Бикін - інша людина, котра, незважаючи на свій напружений графік, була дуже доброзичливою і мала достатньо часу для всіх студентів. Співробітник лабораторії, якій я зобов'язаний, допомогла мені на лабораторних годинах і порадила мені багато чого. І вона полюбляє жартувати зі студентами (вона завжди посміхається)

Перший доцент, з яким я зіткнувся в агрохімічному відділенні, доцент Людмила Ященко, за це я називаю її своєю українською матір'ю. Вона зробила мене впевненим у навчанні, і що я готовий до наступних занять. Вона завжди говорила мені, що інші африканці, які прийшли сюди, ставали успішними, і я можу це зробити. Вона мотивувала мене багато, даючи мені велику впевненість.

Загалом я без сумніву можу сказати, що агрохімічна кафедра є найкращою  в НУБіП України.

Іноді я міг розділити чашечку чаю або кави з професорами. Це відчуття, яке вони дали мені, означало для мене багато, і завжди була душевність.

Викладачі дійсно усвідомлюють студентські проблеми та ситуації, і це дозволило нам легко навчатися.

 

Дуже велике спасибі всьому професорсько-викладацькому складу АГРОХІМІЧНОЇ КАФЕДРИ та моїм товаришам-одногрупникам, що продовжують навчатись у магістратурі. Я дійсно сумую за вами всіма.

 

Будьте благословенні і довго живіть АГРОХІМІЧНОЮ КАФЕДРОЮ.

Дякую.

Джеймс Браун Квайє

Випускник агробіологічного факультету 2018 року

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook