Засідання вченої ради факультету

May 15, 2018

15 травня відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету. Головними темами були підготовка і святкування 120 річчя НУБіП та проведення конкурсу на заміщення посад НПП.

Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників слухали в.о. декана агробіологічного факультету Оксану Тонху. Відповідно до конкурсу на заміщення посад НПП за результатами таємного голосування рекомендували терміном на 5 років на посади доцентів кандидатури: Леоніда Абарбарчука на посаду доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, Володимира Насіковського на посаду доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, Олександра Макарчука на посаду доцента кафедри генетики, селекції та насінництва ім. проф. М.О. Зеленського, Лесю Гарбар на посаду доцента кафедри рослинництва, Івана Федосія на посаду доцента кафедри овочівництва і закритого грунту.

На посади старших викладачів кандидатури: Романа Жилу на посаду старшого викладача кафедри загальної хімії та Антоніну Анісімову на посаду старшого викладача кафедри землеробства та гербології.

 Оксана Тонха ознайомила присутніх з програмою святкування 120-річчя НУБіП України.

На засідані вченої ради був присутній ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який акцентував увагу на важливості 120-річного ювілею alma mater, в урочистостях якого візьмуть участь близько 80 представників іноземних університетів і наукових установ з 23 країн світу.

Очільник університету повідомив як позиціонується НУБіП в Україні та світі, про першочергові проблеми і їхнє вирішення, важливості  кардинального реформування профорієнтаційної роботи.

Ректор акцентував увагу на відсутність необхідної інноваційної складової в частини науково-педагогічних працівників. Тому обов’язково необхідно передбачити відвідування і участь у виробничих процесах на передових підприємствах галузі. Разом з тим організувати методологічні семінари, лекції з підвищення професійного рівня НПП, налагоджувати співпрацю із координаторами міжнародних грантових програм.

Найбільш приємні події були в кінці вченої ради факультету. За результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво і виноградарство», яка проходила на базі Уманського національного університету садівництва магістр 1 року навчання Катерина Василенко нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Перехідним кубком нагороджена команда факультету за І місце у змаганнях «Кращий снайпер НУБіП». Грамотою за ІІ місце по бадмінтону. Кубком за лауреата ІІІ ступеня у «Голосіївській весні».

 

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook