Зустріч студентів з французьким експертом Robert Levesque, директором «Terres d’Europe», членом Європейської організації з розвитку сільської місцевості (AEIAR)

February 20, 2018
НУБіП України

  20 лютого пройшла зустріч студентів 4 курсу, спеціальність «Фінанси», з французьким експертом Robert Levesque, директором «Terres d’Europe», членом Європейської організації з розвитку сільської місцевості (AEIAR). Незважаючи на повну зайнятість у Києві, куди він приїхав всього на 4 дні, Робер Левек погодився зустрітись зі студентами НУБіП України на прохання доцента кафедри глобальної економіки Кірейцевої Олени.

  Робер розповів студентам про французьку організацію Сафер, яка функціонує у Франції з 1960 року і яка регулює повністю всі процеси на ринку землі Франції. З 1970 року Сафер має доступ до всіх даних про французький ринок землі, що дає змогу цій організації повністю контролювати земельні відносини Франції.

 

Студенти залишились задоволені і були вдячні Роберу Левеку за приємну зустріч. А деякі студенти зацікавились проходженням стажування у Франції.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook