Досвід організації навчального процесу у Wyższa Szkoła Biznesu

13 February 2018, 7:00
У сучасних умовах розвитку вищої освіти набуває актуальності підвищення фахової майстерності й кваліфікації науково-педагогічних працівників, у тому числі вивчення досвіду освітнього процесу в університетах європейських країн.
Одним із таких заходів було стажування доцента кафедри фінансів Негоди Ю.В. у WyższaSzkołaBiznesuNational-LouisUniversity (м. Новий Сонч, Польща) з 9 по 20 січня 2018 року.
Під час стажування Негода Ю.В. ознайомилась з організацією навчального процесу та програмами підготовки студентів у WyższaSzkołaBiznesuNational-LouisUniversity, а також особливостями отримання подвійного диплома США за програмою МВА.
 
Значну увагу було приділено досвіду створення та використання авторської освітньої платформи WyższaSzkołaBiznesuNational-LouisUniversityCloudA, яка надає можливість кожному студенту взяти участь в онлайн-лекціях у режимі реального часу з будь-якої частини світу за попередньою домовленістю з викладачем. За допомогою платформи студент має можливість доступу до своїх фінансів, розкладу, оцінок, навчальних матеріалів і відеолекцій, повідомлень та здійснювати оцінку викладання предметів викладачами.
 
В рамках стажування також розглянули досвід наукової діяльності викладачів WyższaSzkołaBiznesuNational-LouisUniversity, наукові розробки та пріоритети наукових досліджень студентів.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook