На юридичному факультеті розпочато програму підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері правової охорони інтелектуальної власності для працівників Укрпатент

December 13, 2017

     Минулого тижня на юридичному факультеті розпочато програму підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері правової охорони інтелектуальної власності для працівників державного підприємства «Український інститут промислової власності» (Укрпатент).
     Термін навчання складає півроку з 05.12.2017 р. по 15.06.2018 р. Форма навчання: без відриву від виробництва. Програма спрямована на вдосконалення системи знань у сфері правового регулювання відносин, пов’язаних з виникненням, зміною та припиненням відносин щодо об’єктів інтелектуальної власності та адаптована під потреби співробітників Укрпатенту.
     Перша зустріч відбулася у вигляді круглого столу, під час якого, декан юридичного факультету О. Яра привітала учасників та висловила надію на успішну реалізацію програми. Завідувач кафедри цивільного та господарського права О. Піддубний презентував творчий доробок колективу юридичного факультету у сфері правового регулювання питань інтелектуальної власності, розкрив зміст програми підвищення кваліфікації.
     Професор кафедри цивільного та господарського права автор підручника «Право інтелектуальної власності» О. Світличний наголосив на необхідності розширення напрямків співпраці поза межами програми та готовності НПП юридичного факультету надати допомогу у вирішенні практичних задач правового характеру, які виникають у роботі Украпатенту та його структурних підрозділів.

Бажаємо успіхів слухачам програми підвищення кваліфікації!

Презентація Програми підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері правової охорони інтелектуальної власності для працівників Укрпатенту

 
Декан юридичного факультету О.С. Яра

Завідувач кафедри
Цивільного та господарського права О.Ю. Піддубний

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook