Гості із Каховського державного агротехнічного коледжу

November 6, 2017

1 листопада 2017 року студенти агрономічного відділення Каховського державного агротехнічного коледжу відвідали агробіологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України з метою продовження навчання за обраною спеціальністю. Їх гостинно зустріли декан агробіологічного факультету Віктор Забалуєв і його заступники Олександр Цизь, Володимир Завгородній та Микола Іванюк.

Саме про переваги нашого університету і розповів студентам Олександр Цизь. Адже агробіологічний факультет є одним із провідних факультетів університету, а також серед агрономічних факультетів аграрних вузів України. Студентів ознайомили з викладацьким складом факультету, матеріально-технічною базою, базами проходження практик, подальшим працевлаштуванням випускників, умовами здачі вступних іспитів, були присутні на лекційних та лабораторних заняттях.

Пізніше декан факультету разом із заступниками провели ознайомчу екскурсію навчальними аудиторіями та лабораторіями факультету. Відвідали музей ґрунтів, побували у ботанічному саду. Навіть відчули ритм студентського життя, бо були поселені в один із прекрасних гуртожитків студентського містечка, де змогли поспілкуватися із студентами факультету. Саме студенти агробіологи розповіли як проходить їхнє студентське життя, про культурно-масові заходи на факультеті та університеті й запросили приєднуватися до дружньої родини агробіологічного факультету НУБіП.

Адміністрація та студенти Каховського державного агротехнічного коледжу щиро вдячні ректору НУБіП України Станіславу Ніколаєнку, декану агробіологічного факультету Віктору Забалуєву та його заступникам за змістовну, цікаву й корисну інформацію, теплу зустріч, безкоштовне проживання в затишному гуртожитку № 11.

Бажаємо Вам творчої наснаги в професійній діяльності, здоровя, миру, злагоди!

 

Володимир Мащенко, директор Каховського

 державного агротехнічного коледжу

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook