Менеджери опанували техніку управлінської діяльності

October 2, 2017

Розпочалася сесія у магістрів спеціальності "Менеджмент (Управління навчальним закладом)" із заліку з дисципліни "Техніка управлінської діяльності".

Професор Пригодій Микола Анатолійович для перевірки рівня підготовки студентів запропонував залік провести у традиційній формі у вигляді тестів, а також у формі обговорення певного програмного питання з дисципліни. Студенти групи УНЗ-16001м підготувалися до написання тестових завдань і вдало пройшли це випробування.

Друга частина заліку пройшла у формі співбесіди з кожним студентом.

Високий рівень підготовки продемонструвала Клименко Надія Сергіївна, яка розкрила сутність поняття "управлінське рішення", особливості прийняття управлінських рішень, основні функції та принципи управлінської діяльності. Професійність студентки підтвердили всі присутні.


Зацікавленість у магістрів викликала відповідь Тур Наталії Олегівни, яка розкрила основи паблік рілейшинз, навела порівняльну характеристику теорій мотивації та підкреслила важливість механізмів реалізації техніки стимулювання.


Оригінальним підходом до розкриття питання про громадське самоврядування у вищих навчальних закладах та їх головні завдання запам’ятався присутнім Романчук Роман Юрійович


По завершенню заліку студенти висловили подяку за спільну працю викладачеві та наголосили про необхідність розширення кола дисциплін даного характеру. 

 Василь Ковальчук
завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами


 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook