Спадковий агроном Віталій Босий для здобуття фаху обрав агробіологічний факультет НУБіП України

June 17, 2017

Після закінчення школи у мене, як і в багатьох випускників, виникає питання: який виш обрати для навчання? Та із планами на майбутнє вже визначився ще рік тому: хочу здобути університетську освіту й кваліфікацію агронома. Мої батьки, які, до речі,  теж агрономи за фахом, змалку привчали мене до землеробської праці. Тож землю обробляти вмію. 

 
Люблю спорт, захоплююсь ігровими видами (тут у нагоді мій високий зріст): гандбол, волейбол, баскетбол. Неодноразовий призер районних і обласних змагань. За успіхи у навчанні й спорті маю відзнаку «Обдарована дитина Криворізького району 2017 року».
 
Про НУБіП України дізнався з розповідей односельців. Потім ознайомився з сайтом університету. Вступив на підготовче відділення, навчання в якому дозволить мені підвищити на 7,8 загальний середній бал. Брав також участь в університетській олімпіаді з біології і набрав 95 балів, а це - додаткові 10 балів до оцінки ЗНО.  
 Мрію про цікаве студентське життя, навчання в найкращому університеті, найкращому факультеті. Ознайомився з історією й сьогоденням агробіологічного факультету. Вражають і історичні постаті, й науково-педагогічний склад, і успіхи в навчанні, олімпіадах. Знаю, що факультет – кращий також і за спортивними досягненнями. Приваблює можливість проходження практичного навчання за кордоном.
 
Попереду багато сподівань. Тому докладу усіх зусиль, аби стати студентом, озброїтись новітніми знаннями з агрономії і не лише продовжити справу моїх батьків, а й організувати сучасне агропромислове підприємство з вирощування сортового насіння зернових культур. 
 
Віталій Босий, 
учень Надеждівської ЗОШ 
Криворізького району Дніпропетровської області
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook