Відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

May 23, 2017

22 травня відбулося чергове засідання вченої ради агробіологічного факультету, яке розпочалося із приємної події. За результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія», яка проходила на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету студент ОС «Магістр» Арсен Даниленко нагороджений дипломом ІІІ ступеня. Команду НУБіП України представляли також - Роман Федів, Олексій Копитов, Людмила Момотюк і Олена Корнійчук. Всі представники команди були нагороджені сертифікатами та грамотами за активну участь.

Грамотами також були нагороджені наукові гуртки – переможці Фестивалю студентської науки - «Овочівник». «Харчові добавки», «Електрохімічні системи», «Селекціонер, генетик», «Технологічний» та «Грунтознавець».

Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників слухали інформацію декана агробіологічного факультету Віктора Забалуєва. Відповідно до конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників за результатами таємного голосування рекомендували терміном на 5 років на посади доцентів кандидатури: Вітвіцького Станіслава Валерійовича на посаду доцента кафедри ґрунтознавства і охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули, Бережняка Михайла Федоровича на посаду доцента кафедри ґрунтознавства і охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули, Пасічник Наталію Анатоліївну на посаду доцента кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, Єрмакову Людмилу Михайлівну на посаду доцента кафедри рослинництва, Гунька Сергія Миколайовича на посаду доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, Савченка Дмитра Анатолієвича на посаду доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, Войтенко Ларису Владиславівну на посаду доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води.

На посаду старшого викладача кафедри загальної хімії за результатами таємного голосування терміном на 5 років рекомендували кандидатуру Кравченко Ольги Олександрівни.

На посаду асистента кафедри рослинництва за результатами таємного голосування терміном на 5 років рекомендували кандидатуру Шутого Олександра Івановича.

Звіт про навчальну, наукову та методичну роботу кафедри закритого грунту представив доцент Олександр Цизь.

Голова комісії професор Григорій Подпрятов відмітив високий рівень кадрового забезпечення, дав аналіз діяльності кафедри закритого грунту. Комісія визначила високі результати навчальної, наукової та методичної роботи кафедри й запропонував звіт схвалити та зауважив про необхідність сертифікації ЕНК.

 

Секретар науково-методичної комісії агробіологічного факультету доцент Анатолій Бобер доповів про навчально-методичне забезпечення навчального процесу на факультеті. А також представив підручник, навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

Про проведення конкурсу науково-дослідних тем доповідала директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Ганна Ковалишина.

Про затвердження Положення про навчальну лабораторію «Кормовиробництво і луківництво» кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології слухали інформацію Григорія Демидася.

 

 

Ніна Бикіна, секретар вченї ради агробіологічного факультету,

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook