Літня школа для економістів в Празі

May 12, 2017

Шановні викладачі, аспіранти
та студенти економічних спеціальностей!

Запрошуємо долучитися до групи, яка виїжджає в Прагу на
ЛІТНЮ АНГЛОМОВНУ ЕКОНОМІЧНУ ШКОЛУ
в Празькому економічному університеті (www.vse.cz/)
22-29 липня 2017р.

Захід відбувається за інформаційного сприяння (galilei.in.ua/)
Фахові напрями:
· економіка,
· маркетинг,
· менеджмент,
· торгівля та біржова діяльність,
· фінанси та оподаткування,
· логістика.
По закінченню учасники літньої школи отримають сертифікати (72 години) про проходження стажування в Празькому економічному університеті за відповідним фаховим напрямом. Заняття проводять провідні викладачі університету.
Загальна програма
1 день. 22 липня. Субота. Львів. Нічний переїзд Львів-Прага.
2 день. 23 липня. Неділя. Прибуття у Прагу. Знайомство з містом. Поселення. Самостійна позааудиторна робота. Ночівля.
3 день. 24 липня. Понеділок. Сніданок. 10.00-14.00 аудиторна робота. 14.00-18.00 самостійна позааудиторна робота, професійне спілкування. Факультатив (за бажанням) в замок Карлштейн. Ночівля.
4 день. 25 липня. Вівторок. Сніданок. 10.00-14.00 аудиторна робота. 14.00-18.00 самостійна позааудиторна робота, професійне спілкування. Факультатив (за бажанням) в Кутна Гора. Ночівля.
5 день. 26 липня. Середа. Сніданок. Самостійна позааудиторна робота. Факультатив (за бажанням) в Дрезден. Ночівля.
6 день. 27 липня. Четвер. Сніданок. 10.00-14.00 аудиторна робота. 14.00-18.00 самостійна позааудиторна робота, професійне спілкування. Факультатив (за бажанням) в замок Штернберг. Ночівля.
7 день. 28 липня. П’ятниця. Сніданок. Виселення. 10.00-14.00 аудиторна робота. 14.00-18.00 самостійна позааудиторна робота. Відвідування Брно. Нічний переїзд у Львів.
8 день. 29 липня. Субота. Прибуття у Львів.
В межах аудиторної роботи відбудуться лекції з мікроекономіки, маркетингу, менеджменту, біржової торгівлі, фінансів, оподаткування та логістики.

УМОВИ УЧАСТІ У ПРОГРАМІ
Трансфер та готельне обслуговування забезпечує туристична компанія Алголь (www.algol.com.ua/home/).
Вартість участі у програмі складає гривневий еквівалент 340 євро. До вартості входить трансфер за маршрутом Львів-Прага-Брно-Львів та проживання в готелі три зірки, в двомісних номерах зі сніданками (5 ночей).
Факультативні екскурсії та вхідні білети в замки та музеї до вартості участі в програмі не входять та сплачуються додатково. Бажаючі мають можливість замовити туроператору факультативні екскурсії за додаткову плату. Перелік факультативних екскурсій надсилається туроператором при укладанні договору.
Бронювання місця в трансфері та проживанні здійснюється за умови попередньої сплати частини від загальної вартості туристичних послуг туроператору «Алголь» в гривневому еквіваленті 100 євро згідно рахунку, який буде виставлено туроператором. У випадку, якщо учасник з якоїсь причини відмовився від участі у конференції, вартість бронювання не повертається! Остаток суми, еквівалент 240 євро, сплачується на рахунок туроператора після отримання візи. Туроператор надає відповідний договір про надання своїх послуг.
Кожний учасник укладає індивідуальний договір на обслуговування з туроператором «Алголь».
Оформлення віз та відряджень відбувається за офіційним запрошенням Празького економічного університету. Учасникам літньої школи запрошення на стажування та документи від туроператора для оформлення візи надаються після сплати бронювання трансферу та проживання та укладення відповідного договору з туроператором.
Консульський збір, послуги візового центру та страхування до вартості участі у програмі не входять, та додатково самостійно сплачуються у відповідні інституції!
Увага! Коли відбудеться набуття Україною безвізового режиму, нагадуємо, що їм зможуть скористатися тільки власники біометричних закордонних паспортів.
ТЕРМІН ПОДАННЯ МАТЕРІАЛІВ І ЗАЯВОК
Всі, хто планує взяти участь у літній школі, повинні надіслати заявку на електронну адресу:[email protected] до 20 травня 2017 р.!
Тема листа: Літня школа Прага Прізвище та Ім’я учасника
З питань оформлення віз та документів для перетину кордону, розподілу місць в автобусі та розселення, програми та запрошень
консультування надається:
Максименко Ірина, тел: 068 955 22 67; e-mail:[email protected]

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook