Кафедра цивільного та господарського права запрошує до навчання

April 13, 2017

 10 квітня 2017 року у Київському Ліцеї № 227 ім. М.М. Громова відбулася профорієнтаційна робота з учнями 11 - тих класів. НУБіП України, і юридичний факультет зокрема, представляли завідувач кафедри цивільного та господарського права, д.ю.н., доц. Піддубний Олексій Юрійович і заступник відповідального секретаря приймальної комісії, к.ю.н., доц. кафедри адміністративного та фінансового права Гончарук Лідія Юріївна.


     Як відомо здійснити правильний вибір професії є невід'ємною складовою навчального та виховного процесу та допомогти учням та студентам у цьому. Тому дана профорієнтація була присвячена не лише для вступу на юридичний факультет, а й до вступу в НУБіП України в цілому. Дана робота проведена для виявлення здібності, професійних інтересів та мотивувала до вибору майбутньої професії майбутніх студентів
     До уваги студентів було продемонстровано фільм про НУБіП України "Навчаймося разом", "Життя на юридичному факультеті" та "Наш НУБіП". Транслюючи відеоматеріал викладачі університету надали докладну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України: розташування, про випускників та їх працевлаштування, спеціальності, переваги навчання, та розваги для студентів.
     Після перегляду фільмів у студентів виникло досить багато запитань, стосовно вступу та навчання. Майбутніх студентів зацікавила перспектива навчання в одному з найкращих університетів України. 
     Завідувач кафедри Піддубний О.Ю. підтвердив, що переваги навчання та можливості які відкриває університет дійсно перспективні. Також слід зазначити, що Гончарук Л.Ю. вдало та змістовно розповіла про юридичний факультет та фахівців, яких він готує. Учні були ознайомлені зі спеціальністю "Правознавство" та такими спеціалізаціями як: "Аграрне право", "Земельне право", "Екологічне право", "Правове регулювання аграрних відносин", "Адміністративне право", "Міжнародне комерційне право". 
    Немало уваги приділили висвітленню активного та насиченого студентського життя: наукові конференції, яскраві фестивалі, участь у різноманітних гуртках, незабутніх екскурсіях та проходження практик у різних куточках України.


     Хочеться подякувати за підтримку та організацію зустрічі з учнями директору Ліцею - Роман Юлії Адольфівні та учителя біології - Павловській Софії Михайлівні.

Варто додати, що співпраця з колективом Ліцею триває не перший рік. Тому ми сподіваємося на її продовження.

Олексій Піддубний,
завідувач кафедри цивільного 
та господарського прав,
доктор юридичних наук, доцент

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook