Запрошено на навчання в НУБіП учнів з рідного села та райцентру

March 6, 2017

27-28 лютого доцент кафедри фінансів Скрипник Г.О. відвідала свою рідну школу в с. Гаврилівка Теофіпольського p-ну Хмельницької обл. Де зустрілась з директором Бишук Л.І., педагогічним колективом та учнями 10 i 11 класів, провела ознайомчу лекцію про умови вступу  i навчання в НУБіП. Відбувся жвавий діалог у класі, питання були різнопланові.  Учні цікавились умовами вступу за державним  замовленням, проходженням виробничої практики i навчанням за кордоном, a також військовою підготовкою для юнаків. 

     

Також відвідала Теофіпольську загальноосвітню школу I-ІІІ ступенів № 1 і № 2  та Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа I ступеня – Гімназія». Теофіпольської районної Ради.  Зустрілась з учнями випускних класів, роздала флаєра та буклети з інформацією про спеціальності, вступні іспити та умови навчання. Учні цікавились навчальним закладом, так як переважна більшість батьків i рідних навчались в НУБіП. Випускники цікавились прохідним балом на державне замовлення та умови проживання в гуртожитку. 

     

За сприянням дирекції шкіл було проведено анкетування випускників це 85 учнів 10-11 класів. В 10 класах ще не визначились з пріоритетами  i в них є ще час, щоб зробити правильний вибір. 

     

I на завершення, Галина Олексіївна запросила випускників на День відкритих дверей економічного факультету, a випускники 10 класів попросили відвідати їх у наступному році.

 

Завідувач кафедри фінансів

Надія Давиденко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook