На базі університету розпочався II етап Всеукраїнської олімпіади з програмування

September 12, 2015
12 вересня на базі нашого університету розпочався II етап Всеукраїнської олімпіади з програмування. З побажаннями успіхів звернувся до присутніх директор Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки Валерій Коваль. Учасників олімпіади також привітав  проректор з навчальної і культурно-виховної роботи Сергій Кваша.  
 
 
Сергій Миколайович зазначив, що сьогодні представлені команди провідних вишів Києва. Розвиток інформаційний технологій у світі набув величезних масштабів. Саме тому обрана учасниками олімпіади професія є надзвичайно корисною для суспільства.  
 
 
Сподіваємося, що підготовлені оргкомітетом завдання будуть під силу командам.  Ці змагання дадуть можливість учасникам зростати. А серед них обов’язково  є ті, хто вийдуть у фінал та здобудуть українську першість. 
 
 
Декан факультету комп’ютерних наук і економічної кібернетики Олена Глазунова приєдналася до привітань, проінформувала про організаційні заходи та запевнила, що змагання пройдуть чесно. Тож побажаємо учасникам успіхів та підтримаємо команди. І хай переможе сильніший!
 
 
Прес-служба НУБіП України
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook