На факультеті обрано короля і королеву Осіннього балу

26 November 2016, 15:32

Вже традиційно на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології проводиться культурно-просвітницький захід «Осінній бал». Цього року 24 листопада він відкрив свої обійми понад 100 студентам та викладачам. Атмосфера свята була інтригуючою, цікавою та чарівною.

«Осінній бал», як і годиться розпочали з чарівного вальсу, в якому взяли участь студенти факультету.

Впродовж осіннього балу з привітальними словами звернулись до присутніх адміністрація факультету та першокурсники з представленнями своїх груп в веселій артистичній формі , які надали змогу присутнім насолодитися чудовими мініатюрами про студентське життя та піснями.

На святі дійсно панувала казково-чарівна атмосфера, адже програма «Осіннього балу» була надзвичайно насиченою та цікавою. Студенти вітали факультет піснями, танцями, авторськими віршами й поезіями. Приємною несподіванкою для викладачів було нагородження їх дипломами у номінаціях за результатами голосування студентів в рамках «Осіннього балу».

Ніхто і не помітив, як свято підійшло до кінця і наступив час оголосити короля та королеву «Осіннього балу», якими було обрано студента 2 курсу 4 групи напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» Гречанюка Максима та студентку 2 курсу 2 групи напряму підготовки «Біотехнологія» Магась Катерину.

 

 Рибалко Юлія

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook