Проведений науково-методичний семінар для наставників студентських груп

12 October 2016, 13:37

     10 жовтня 2016 року гуманітарно-педагогічним факультетом був проведений семінар для кураторів груп студентів, що вступили в 2016 році. Зокрема, від юридичного факультету було запрошено кураторів 1 курсу Гончарук Лідію Юріївну та Поліщук Наталію Романівну.

      Розпочав семінар завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук Руслан Васильович Сопівник, який виступив з доповіддю на тему «Виховання особистості майбутнього фахівця в контексті функцій наставника академічної групи». Якими якостями повинен володітити наставник, які фактори випливають на успішну співпрацю викладачів і студентів, які методи слід застосовувати кураторам, щоб повністю розкрити потенціал підопічних. Все це і багато іншого дізналися педагоги від доповідаючого. Доповідач наголосив на доцільності існування інституту наставництва у зв’язку із наростання моральної кризи у глобальних і національних масштабах.

     Також організатори звернули увагу наставників на необхідність заохочувати студентів до активного спортивного дозвілля. Завідувач кафедри фізичної культури Микола Костенко представив презентацію спортивних секцій, що функціонують в університеті та запросив до співпраці із залучення нового покоління до здорового способу життя. Микола Петрович також запросив наставників разом із їх вихованцями брати участь у спортивних загальноуніверситетських змаганнях та спартакіадах.


Загалом семінар пройшов успішно і під лозунгом «Вчи як живеш, живи як вчиш»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook