Юридичний факультет на святкуванні Дня Університету

June 2, 2016

 Уже другий рік поспіль Національний університет біоресурсів та природокористування України святкує своє День Народження. Тому 27 травня 2016 року юридичний факультет відзначав 118-ту річницю з дати створення нашого університету. Традиційно домінуючим блоком на святі були спортивні змагання, активну участь у яких брали як студенти так і науково-педагогічні працівники юридичного факультету.

 30 травня на урочистому зібранні Національний університет біоресурсів і природокористування України підбив підсумки спортивно-інтелектуальних змагань, які проводилися в день його 118-ї річниці.

 У порядку зростання місця посіли групи студентів з наступних факультетів: інформаційних технологій, захисту рослин, біотехнологій та екології, харчових технологій та управління якістю продукції АПК, механіко-технологічного, ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, ННІ післядипломної освіти, землевпорядкування, ННІ лісового та садово-паркового господарства, конструювання та дизайну, агробіологічного, ветеринарної медициниБронзу отримала група з факультету аграрного менеджментусрібло – юридичного, а золото – тваринництва та водних біоресурсів.

Отже, з впевненістю можна сказати, що організація свята була на високому рівні, а усі його учасники отримали масу приємних вражень та емоцій!

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook