На економічному факультеті пройшли курси з оволодіння комп'ютерною програмою «M.E. Doc IS»

May 13, 2016

В квітні 2016 на базі кафедри бухгалтерського обліку і аудиту були проведені тренінги з використання комп'ютерної програми “М.Е.Doc IS” для викладачів, аспірантів та студентів кафедри бухгалтерського обліку і аудиту НУБіП України.

 

Комп'ютерна програма “М.Е.Doc IS” є системою електронного документообігу з сертифікатами електронного цифрового підпису АЦСК “Україна”, що дозволяє покращити роботу з усіма типами документів в електронному вигляді: звітами до державних органів та первинною документацією. Це сучасний програмний продукт для підприємств, що здійснюють різні види діяльності, незалежно від системи оподаткування, і який використовують більш ніж 500 000 організацій в нашій країні.

Прослухавши теоретичний курс та виконавши практичні завдання, слухачі тренінгу виконали залікову роботу.
Спеціалістами “М.Е.Doc IS” вручено Подяку від корпорації «Інтелект – Сервіс» доценту кафедри Ганяйло Оксані Миколаївні за талановиту організацію тренінгів.

 

 

Під час вручення сертифікатів, якими засвідчується право викладання навчальних курсів по роботі з комп'ютерною програмою “М.Е.Doc IS” було домовлено продовжити практику таких тренінгів у майбутньому.

 

Мельянкова Л.В.,
доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook