Голосіївська весна 2016: ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ ДЛЯ КОЖНОГО З НАС!

April 22, 2016

   Традиційний український лад чи впровадження нових європейський традицій? Рок, драйв  чи романтичні, ліричні пісні? Кожен з глядачів під час перегляду програми учасника ХХХV-ого Міжнародного фестивалю «Голосіївська весна» факультету інформаційних технологій  міг знайти щось собі до вподоби та відшукати відповідь на поставлене питання.

    Театралізована вистава з танцювальними, пісенними, жартівливими номерами була присвячена темі Європейського майбутнього України, сценарій до якої написала випускниця факультету, а нині його працівник – Оборська Інна. Зокрема, піднімалося питання  самовизначення країни на прикладі невеличкого колективу на  чолі з його керівником, з роллю  якого чудово  справився студент 3 курсу напряму підготовки «Комп`ютерні науки» Крошка Антон.
Не менш яскраво зіграв одну із головних ролей студент 2 курсу напряму підготовки «Комп`ютерні науки» Литвин Віктор.
 
Глядачі змогли поринути у мелодійний світ Австрії та побачити справжній віденський вальс у виконанні Кульгейка Максима, Тарасюка Сергія, Дубини Дениса, Кулініча Олександра, Томаченко Марини, Пунінської Анастасії, Стріхи Марії та Шаліманової Катерини.
 
Також вони завітали до Німеччини і відчули справжній драйв від виконання всім відомого хіта «Rosenrot» Rammstein , який виконав Лопін Володимир, а також  допомагав йому в постановці номеру Усик Сергій.
Глядачі змогли також поринути і в світ Франції. Чудово ввійшли в  роль учасники гумористичного і такого чуйного номеру «Пантоміма», який всім глядачам так припав до душі, Клименко Євгеній, Кучебо Оксана,  Купріянова Поліна, Хілько Вікторія.
  
Запальну класичну хореографію на пуантах (уривок з балету «Есмеральда») виконала студентка 1 курсу напряму підготовки «Комп`ютерні науки»,  організатор та постановник багатьох  танцювальних номерів представленої програми Гавриленко Анна та її партнер Ліпко Олександр.
Як завжди, зачаровував неземний голос студентки 3 курсу напряму підготовки «Економічна кібернетика» Штики Антоніни, яка виконала уривок з опери «5-й елемент».
Пристрасний іспанський танець від Пунінської Анастасії, Васильківської Анни та Освальд Анастасії під музичний супровід справжніх мачо Петрова Юрія, Приходька Владислава, Кутукова Гліба, Олійника Станіслава дійсно заворожили глядачів.
Запальне «Ча-ча-ча» було виконано багаторазовими учасниками всіх заходів нашого  університету - студента 3 курсу напряму підготовки «Комп`ютерні науки» Тарасюка Сергія та його чарівної партнерки Волосюк Ірини.
Поринути у світ казкової Англії змогли глядачі під час виконання студентом 2 курсу напряму підготовки «Комп`ютерні науки» Петлицьким Андрієм уривку з казки «Аліса в країні чудес» англійського автора Льюіс Керролл.
 
Справжній дух Ірландії  відобразили в танці Ястреба Тетяна,  Ільєнко Анна,  Олійник Вікторія, Гавриленко Анна, Купріянова Поліна та Томаченко Марина.
Своєю невимушеністю та ліричною піснею «Човен» на слова І. Франка всіх зачарували Дарієнко Анастасія, Освальд Анастасія і Оборська Інна. Дівчата 1 курсу Васильківська Анна та Хілько Вікторія підготували ліричний хореографічний супровід цієї пісні.
Чудово виконали свої ролі також Войтова Руслана (посланець в Німеччині), Стеценко Юлія, Духновська Ольга, Бовкун Альона, Хілько Вікторія, Іванькова Анастасія, Гузій Євгеній, Вовченко Дмитро (наша чарівна танцювальна група).
Вокально-танцювальний номер програми «Все красиво» додав особливої яскравості у виступ факультету та поставив фінальну точку в програмі.
Варто зазначити, що під час виступу, було використано дві  музичні авторські розробки Приходька Владислава для озвучення вокальних номерів (мінуси) – «Мінуети» та «Все буде добре», що дійсно заслуговує уваги та поваги, адже не кожний факультет може похвалитися таким талановитим музикантом.
Так що ж робити, щоб країна інтенсивно розвивалася? Який шлях обрати? А відповідь проста: варто лише постаратися і починати треба кожному з самого себе, а правильний шлях тоді точно знайдеться. І все буде добре для кожного з нас!
Вже почалось, мабуть, майбутнє.
Оце, либонь, вже почалось…
Не забувайте незабутнє,
воно вже інеєм взялось!
І не знецінюйте коштовне,
не загубіться у юрбі.
Не проміняйте неповторне
на сто ерзаців у собі!
Л.Костенко
 
Особлива подяка організаторам заходу! J Так тримати!
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook