Відбулося урочисте відкриття Microsoft Imagine Academy на факультеті інформаційних технологій

March 25, 2016

 "Сертифікація Microsoft відкриває двері до працевлаштування.

Вона дає студентам можливість довести,

що вони володіють необхідними навичками,

що зводить нанівець фактор ризику для роботодавця".

Джорж Андерсон, Керуючий директор, Zenos
 
     Технології усюди. Існує потреба надання відповідного програмного забезпечення для бізнесу й знань з технологій, необхідних у повсякденному житті, хай то базові знання комп'ютера або технічні навички високого рівня. Кожна професія сьогодні вимагає певних знань технологій.
   З липня 2015 року Національний університет біоресурсів і природокористування України має ліцензійну угоду з Microsoft Enrollment for Education Solutions. Студентам і викладачам відкрито доступ до хмарного сервісу Microsoft Office 365, який надає доступ до різних програм та послуг на основі платформи Microsoft Office, електронної пошти бізнес-класу, функціоналу для спілкування та управління документами.
   Корпорацією Microsoft в лютому 2016 року було проведено конкурс, за результатами якого факультет інформаційних технологій НУБіП України отримав безкоштовний доступ до Microsoft Imagine Academy - міжнародної програми підготовки ІТ-фахівців у навчальних закладах. Програма дозволяє проводити високоякісне навчання за  авторизованими курсами та інтегрувати в існуючі навчальні плани визнані роботодавцями стандарти корпорації Microsoft.
   24 березня 2016 року на факультеті інформаційних технологій відбулось відкриття такої Microsoft Imagine Academy в НУБіП України.
   Зі вступним словом до студентів та викладачів звернулася Олена Глазунова, яка розповіла про основні результати партнерства нашого університету з корпорацією Microsoft та передала почесну місію, урочистого перерізання стрічки і відкриття Академії керівнику по роботі з закладами освіти представництва Microsoft в Україні Наталії Дорош та проректору з навчальної та виховної роботи НУБіП України Сергію Кваші.
  
   Продовживши виступ, Наталія зупинилася на основних можливостях та лініях розвитку для студента та викладача завдяки програмі Microsoft Imagine Academy, також  більш детально описала інструменти й ресурси, які допоможуть студентству стати більш перспективними та успішними на ринку праці
   Сергій Миколайович Кваша зазначив про те, що факультет інформаційних технологій є одним із провідних у динаміці розвитку на рівні університету та зазначив, що Microsoft Imagine Academy надасть чудові можливості для отримання знань і навичок для життя в інформаційному суспільстві та успішного працевлаштування.
   З презентацією про подальші кроки факультету щодо впровадження програми Microsoft Imagine Academy в НУБіП України розповіла Тетяна Волошина, яка більш детально зупинилася на етапах реалізації програми протягом 2016-2017 рр. та поділилася планами стосовно розподілу 30 ваучерів для професійної міжнародної сертифікації.
   Детальну інформацію можна отримати за посиланням: http://nubip.edu.ua/node/20801/1
   На завершення зустрічі проректор з навчальної та виховної роботи НУБіП України С.М.Кваша вручив грамоти переможцям1 етапу олімпіад з напрямів підготовки «Економічна кібернетика», «Компютерні науки» та дисципліни «Інформатика».
 
 
 
Наталія Клименко,
заступник декана з навчальної і виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook