Від роботодавців – до майбутніх фахівців: Єгор Фомін на факультеті харчових технологій!
- Розкажіть про себе, чим цікавитесь
Мене звати Єгор Фомін. Цього року я закінчив навчання в спеціалізованій школі № 251 з поглибленим вивчення англійської мови ім. Хо Ши Міна і отримав атестат про загальну середню освіту. Під час пандемії COVID-19 та початку війни в Україні, будучи ще учнем, мене зацікавило питання розробки нових продуктів, їх склад, користь для людини та особливості окремих продуктів харчування. Тому перед тим, як обрати свою майбутню професію, на початку літа я влаштувався на виробництво, що повʼязане з харчовими технологіями. Із власного короткого досвіду я зрозумів, що харчова промисловість та ресторанна галузь України повинні повністю задовольняти попит населення в якісних продуктах харчування та сфері обслуговування.
- Чому Ви обрали саме спеціальність "Харчові технології"?
Моє прагнення навчатися за спеціальністю «Харчові технології» є обґрунтованим. Оскільки для того, щоб стати висококваліфікованим фахівцем в ресторанній галузі та вміти організовувати технологічний процес, необхідно мати спеціальні знання з професійних дисциплін, вивчати нові технології та сучасні способи обслуговування споживачів різного рівня. В майбутньому я хочу присвятити себе вивченню питання якості, безпеки, переробки, зберігання і реалізації продукції, а також розробці наукових методів й інноваційних технологій, які 6 забезпечували виробництво якісної та безпечної продукції.
- Що ви очікуєте від навчання в НУБіП України?
Навчаючись у НУБіП, я хочу отримати можливість долучитися до активного студентського життя, навчитися тісній співпраці й набути неоцінений досвід від вельмишановних викладачів та професорів даного навчального закладу. Я впевнений, що знання та навички, які я отримаю, можна буде застосовувати в майбутньому для того, щоб стати справжнім фахівцем.
- Дякую за розмову. Хай удача буде на твоєму боці під час вступу!
Розмову провела Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету