Материнське серце — оберіг на все життя: святкування Дня матері на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
У травні, коли весна дарує свої найтепліші барви, в Україні традиційно вшановують одне з найзворушливіших свят — День матері. У цей особливий день викладачі та студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України висловили глибоку шану, любов та вдячність найріднішим у світі людям — матерям.
В Україні День матері вперше почали святкувати ще в 1928 році у Львові, за ініціативи Союзу українок. Проте з приходом радянської влади ця традиція була призупинена. Лише у 1990-х роках свято відновили, і з 1999 року воно офіційно відзначається щороку в другу неділю травня.
День матері — це тепле родинне свято, яке в Україні святкують у другу неділю травня. У цей день дякують мамам за їхню любов, турботу й підтримку.
«Мама — це перша людина, яка нас любить безумовно. Це свято — нагадування всім нам про важливість поваги й вдячності», — зауважила декан факультету Лариса Баль-Прилипко.
День матері на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК став святом добрих справ, теплих слів і щирих обіймів. Він об’єднав студентів і викладачів у спільному прагненні засвідчити повагу та любов до тих, чиї руки завжди готові підтримати, а серце — зрозуміти.
Адже материнське слово та тепло залишаються з нами назавжди, як найцінніший дар у нашому житті.
Дорогі наші мами!
Від усього серця вітаємо вас із найтеплішим і найщирішим святом — Днем матері!
Дякуємо вам за безмежну любов, турботу, підтримку і терпіння. Ви — наші янголи-охоронці, приклад сили, мудрості та ніжності.
Нехай у вашому житті завжди буде мир, здоров’я, радість і багато щасливих моментів.
Хай у серці панує спокій, а поруч завжди будуть ті, хто любить і цінує вас.
З любов’ю і вдячністю —
студенти та викладачі факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК.